הסעודה שלפני

אבוקדו, פסטה, בורקס (יאיי!) וכל מה שכדאי לאכול לפני, בזמן ואחרי ששותים.
הארוחה שלפני, אומרים בליינים מקצועיים, היא תענוג שיכול לגרום לערב שלכם להראות לגמרי אחרת.
שתיית אלכוהול על בטן ריקה גורמת לשוק כללי לגוף, והיא משולה ליציאה לריצה ללא חימום או לרכיבה על אופנוע ללא קסדה.

הסיבה לכך פשוטה. אלכוהול שנשתה ללא ארוחה מקדימה, ייספג מהר יותר בגוף, ויתקוף בעוצמה את הכבד, מערכת העיכול, הכליות ומערכת הלב וכלי הדם.
הפתרון – קל וטעים.

ההמלצות - אוכל כמה שיותר שומני, עדיף כמובן עם תכולת שומן טבעית גבוהה, שיעכב את ספיגת האלכוהול.

במהלך הבילוh: בייגלה, זיתים, צ'יפס ושלל המזטים שתמצאו בכל פאב או סופרמרקט הם פתרון יעיל כדי ללוות את השתיה שלכם.
רוצים להשקיע בעצמכם? אל תשתו את כל סכום הכסף שאתם מתכננים לבילוי אלא גם תאכלו אותו. זה לא חיסכון כלכלי, זאת השקעה.

אחרי הבילוי: סיבוב בין המקומות הפתוחים בשעות הקטנות של הלילה הוא תצוגת תכלית של כל מה שיעזור למי שבילה במשך שעות ארוכות:
הנקניקיות, הבורקסים והג'חנונים קוראים לכם! זה מה שהגוף זקוק לו והנפש מבקשת.

אבל, גם את אלה מומלץ לצרוך במתינות, כדי לא ליצור עומס על מערכת העיכול שעלול לגרום להקאה.

לפני, אחרי ובמהלך – הגרסה הבריאה - אם אתם לא גרופיז של אוכל מהיר, כל מאכל מרובה שומנים יעשה את העבודה בשבילכם.
אבוקדו, אגוזים, חמאת בוטנים, קוואקר, דגנים מלאים וקטניות – יצטיינו במלאכת השהיית ספיגת האלכוהול בגוף.