הגרנאש עשה קאמבק, הגוורץ ממשיך לשמור על רעננות וחיות, הפינו נואר מביא שילוב נהדר בין טעמי פרי הודות לתהליך ייצור חדש – עתיק והסובניון בלאן ייתן לכם את התמורה הטובה ביותר לכסף. רגע לפני שפותחים שולחן (ועוד אחד, ועוד אחד, ועוד) בואו להכיר את קולקציית המומלצים שלנו שיעזרו לכם לעבור את החגים בשלום.
לעבור את החגים עם יין טוב ליד
סוביניון בלאן קלאסיק ברקן 2018:
כשאתם מחפשים מקסימום תמורה לכסף שלכם, זה היין שייתן לכם את זה.
הסוביניון בלאן לבן, נעים וקל לשתייה. הוא מגיע עם ניחוח פרי צעיר ומושך שקשה להתעלם ממנו והוא מעולה גם כדרינק לפני האוכל (ובחגים, כל זמן שלא אוכלים הוא זמן טוב לשתות משהו), וגם עם האוכל.
גוורצטרמינר ספיישל רזרב ברקן 2018:
כשמזג האויר מתחיל להשתנות והריחות של הסתיו מדגדגים את האף, אין כמו לחזור לארומות הפרחוניות של פירות הקיץ הטרופיים. הגוורץ הזהבהב, חצי יבש אולטימטיבי, ארומטי ומתקתק יעניק לכם בדיוק את החוויה הזו. אחרי שעבר תסיסה ארוכה וקרה במיכלי נירוסטה הוא ישמש כמלווה המושלם למנת קינוח אבל יוכל להסתדר גם לגמרי לבד, בלי שום דבר מסביב.
קברנה סובניון, Gold Edition, ברקן רזרב 2016
אומרים שלא כל הנוצץ זהב, אבל במקרה הזה מדובר ביין מענבי קברנה סוביניון אשר גדלו בכרם בן זמרה הנחשב לאחד מאזורי הגידול הטובים בארץ. לאחר תסיסה, התיישן היין בחביות עץ אלון שבחרו הייננים במיוחד עבורו, ככה שיש סיכוי ממש טוב, שלגימה מהיין הזה תביא איתה רגעי זהב בלתי נשכחים. היין מאופיין בארומות שזיף בשל ותבלינים מתקתקים, טנינים מאוזנים וסיומת ארוכה ופירותית.
גרנאש לבן יקב ויתקין 2017:
מתי בפעם האחרונה שתיתם יין שכולו נשמה? זה הזמן שתכירו את הגרנאש הזה. מאופיין בארומות פרי הדר עדינות, עשביות ים תיכונית רעננה ופירות קיץ. נשמע לכם מורכב? זה בדיוק מה שהוא. יין מורכב ועשיר שעשה קאמבק בשנים האחרונות והפך מ”חמור עבודה” לאבן חן נוצצת ואצילה. והנה גם טיפ: שלא כמו חבריו הלבנים, הגרנאש נהנה מחשיפה מסוימת לחמצן ולכם שווה לתת לו להתחמם מעט בכוס לפני הלגימה.
פלם רוזה 2018:
סיפור הולדתו מתחיל בדרום עמק הרון, ענביו נבצרו בבציר לילה ידני ומלא תשומת לב תוך הקפדה על ניקיון פרי מוחלט, צבעו הוורוד סלמוני מרמז על ארומת אפרסק ונגיעות תות וטעמו… פריכות וחמצמצות עם סיומת פירותית ארוכה ומתובלת. הפלאם משתלב עם כל מצב רוח וכל אירוע, ככה שתוכלו ליהנות מחברתו במרפסת מול השקיעה או בפתיחת הארוחה.
פינו נואר אשכולות שלמים יקב סגל 2017:
אומרים שהיין שתביאו לשולחן, ירמז למארחים מי אתם (בהנחה שהם ממש מבינים ביין). אנחנו אומרים, אל תקחו סיכונים מיותרים, אבל אם אתם רוצים ליצור רושם אלגנטי ומתוחכם, מעודן ואציל, לכו על הפינו נואר הנפלא הזה. אדום מרהיב שעשה את כל הדרך מכרם קטן בהרי יהודה, עבר תהליך ייצור בשיטה עתיקה – חדשה בה האשכולות מועלים בסל גדול ומועברים לתסיסה על השזרות באשכולות שלמים והתוצאה הרמונית ומלאת הדר. שילוב נפלא בין טעמי הפרי, דובדבן חמוץ ותות עץ שעטופים בניחוח סיגליות, עץ מתובל ושוקולד. יין מרתק בעל פוטנציאל השבחה של שנים רבות.